Satokauden helmet

 Lähde makumatkalle Tahkolle, keskelle puhtainta luontoa. Löydä satokauden helmet ja opi käsittelemään raaka-aineita ammattikokin opastuksella.

Satokauden Helmet –makumatka on kahden päivän kokonaisuus, jonka aikana valmistamme maukasta, vastuullista ja eettistä ruokaa. Menemme ruoan alkulähteille, koemme ja opimme yhdessä.

Makumatkan ohjelma

Perjantai klo 18-22

  • Saapuminen Tahkovuorelle ravintola El Monteen.
  • Inspiroiva illallinen ja orientoituminen viikonlopun teemaan

Lauantai klo 10-22

  • Raaka-aineisiin tutustuminen
  • Illallisen esivalmistus ja illallisen valmistamiseen osallistuminen pienryhmissä huippukokki Pekka Liukkosen opastuksella
  • Annosten esillepano ja ruokakuvaus
  • Yhteisillallinen

Viikonlopun aikana

Opimme käsittelemään kalaa, hyödyntämään sesongin tarjonnan sekä vähentämään hävikkiä.

Saat parhaat vinkit annoksen kauniiseen esillepanoon ja ruokakuvien ottamiseen mobiililaitteella.

Saat mukaasi kurssilla käytetyt reseptit ja vinkit satokauden optimaaliseen hyödyntämiseen.

Makumatkalle mahtuu 20 henkilöä/viikonloppu. Opetus ja sähköinen reseptikollaasi ovat saatavilla suomeksi. Makumatka on muokattavissa erikoisruokavalioihin sopivaksi varauksen yhteydessä.

Hinta: 275 €

(sisältäen opetuksen, raaka-aineet sekä lounaan, kahvit ja illalliset pe ja la)

Kysy seuraavan makumatkan ajankohtaa

 Satokauden helmet

Jätä yhteystietosi, niin lähetämme sinulle päiväkohtaisen ohjelman makumatkasta, tarkemmat maksutiedot ja saapumisohjeet.