Metsän rikkaudet

Löydä metsän rikkaudet keskeltä puhtainta luontoa. Lähde makumatkalle ja opi käsittelemään raaka-aineita ammattikokin opastuksella. Opettelemme keittiötyöskentelyä ja teemme yhdessä vastuullista ja eettistä ruokaa käyttäen raaka-aineina muun muassa karpaloita ja kotimaista hirvenlihaa.

Metsän rikkaudet -makumatka on kahden päivän kokonaisuus Tahkon upeissa luontomaisemissa, joka järjestetään 29. - 30.10.2021

Makumatkan ohjelma

Perjantai klo 18-22

  • Saapuminen Tahkovuorelle ravintola El Monteen.
  • Inspiroiva illallinen ja orientoituminen viikonlopun teemaan

Lauantai klo 10-22

  • Kevyt aamiainen El Montessa
  • Raaka-aineisiin tutustuminen
  • Illallisen esivalmistus ja illallisen valmistamiseen osallistuminen pienryhmissä huippukokki Pekka Liukkosen opastuksella
  • Annosten esillepano ja ruokakuvaus
  • Yhteisillallinen

Viikonlopun aikana

Opimme käsittelemään riistaa ja löytämään sille parhaat makuparit luonnosta, sekä hyödyntämään kaikki raaka-aineen osat vähentäen hävikkiä.

Saat parhaat vinkit annoksen kauniiseen esillepanoon ja ruokakuvien ottamiseen mobiililaitteella.

Saat mukaasi kurssilla käytetyt reseptit ja vinkit satokauden optimaaliseen hyödyntämiseen.

Makumatkalle mahtuu 20 henkilöä/viikonloppu. Opetus ja sähköinen reseptikollaasi ovat saatavilla suomeksi. Makumatka on muokattavissa erikoisruokavalioihin sopivaksi varauksen yhteydessä.

Hinta: 275 €

(sisältäen opetuksen, raaka-aineet sekä lounaan, kahvit ja illalliset pe ja la)

Varaa makumatkasi

 Metsän rikkaudet 29. - 30.10.2021

Jätä yhteystietosi, niin lähetämme sinulle päiväkohtaisen ohjelman makumatkasta, tarkemmat maksutiedot ja saapumisohjeet.